Mijn Webpages:

Blog

view:  full / summary

Coronavirus vervolg/Oriflame vervolg

Posted on September 26, 2020 at 11:15 AM Comments comments ()

Gelukkig mochten de contactberoepen waaronder ik uiteraard ook val, medio mei weer open hetzij compleet aangepast... Een grote plexiglazen plaat over het midden van de werktafel, geen toiletbezoek, geen gezellig bakkie koffie of thee meer..Het mondkapje draag ik nu de hele behandeling....:( Maar heeee! We mochten weer OPEN!!! Lange tijd voor mijn lieve klanten uittrekken omdat de meesten weer een nieuwe set nodig hadden, mét of zonder verlenging, en er na elke klant nog grondiger dan gewoonlijk  gedesinfecteerd moest worden. Dat laatste doen we nog steeds en gaat voorlopig niet voorbij denk ik. Wat heb ik het gemist, en zeker het fijne contact met mijn dames!  

Verder heb ik leuk Oriflame nieuws. Volgende maand krijgt elke Brand partner (Lees: distributeur) van Oriflame een persoonlijke webshop. Na het aanklikken en openen van de persoonlijke link kunnen mensen zelf hun bestelling bij deze cosmetica kanjer bestellen, betalen en wordt het netjes snel bij de klanten zelf bezorgd. Maar al wil je je spulletjes hier bij mij ophalen zoals je gewend was kan dat natuurlijk ook nog. Dus wil je ook online Oriflame producten bekijken, en of bestellen, laat het me weten, dan geef ik je mijn persoonlijke link. Ook als je zelf Brand partner wilt worden, met zijn leuke voordelen, kan dat ook via mijn persoon.

Ondertussen ben ik zelf grootverbruiker van deze heerlijke cosmeticalijn geworden en ik moet zeggen, ik wil niet meer terug...De Novage huidverzorgingslijn (50+ helaas alweer :/) is verreweg mijn favoriet. Maak er een routine van, elke ochtend en avond, het kost je nog geen 5 minuutjes, maar je gaat zo prettig je dag of je bed in...Heerlijk geurend, romig, trekt snel in, maakt glad en mijn huid heeft echt een boost gekregen...Nu al! En uiteraard de Tender Care, het welbekende kleine wonderpotje met bijenwas en vitamines...heerlijk voor de lippen en droge huidplekjes... Ach, ik kan zo wel uren doorgaan, maar ik zou zeggen: kijk de webshop volgende maand zelf in en verbaas je over de hoeveelheid natuurlijke engoedwerkende producten en dat voor een prima en eerlijke prijs! 

Coronavirus

Posted on April 26, 2020 at 6:30 AM Comments comments ()

Helaas, op 16 maart 2020 moeten besluiten de salon te sluiten ivm het Coronavirus...Tijd om te verven, schoonmaken, nieuwe vitrinekast kopen voor mijn verkoop producten te etaleren. Ook wel eens lekker...alhoewel de reden waarom niet tof is.

Wat een narigheid, de 1,5 meter maatschappij. Mensen worden kriegelig, teveel zieken en sterfgevallen, wat een vreselijke tijd! En wat ook erg is en een vreselijke bijkomstigheid: het eenzaamheidsvirus. Vooral de ouderen die nog maar alleen zijn, niemand kan ze bezoeken, een arm om hen heenslaan...

Ik hoop dat het snel voorbij is allemaal en dat we weer ons "gewone"leventje kunnen oppakken.

Lente 2020

Posted on March 8, 2020 at 8:40 AM Comments comments ()
Daar zijn we weer met een update. De salon loopt uitstekend. Drukte alom en veel tevreden en trouwe klantjes. Omdat ik zelf fan ben van het "wonderpotje" bijenwas Tender Care van Oriflame, ben ik gaan denken over de producten en om ze zelf te kunnen bestellen als distributeur. Dit heb ik gedaan, en wát een leuke mooie en fijne producten hebben ze daar!!! Leuk om bij te verkopen. Ik word er alleen een beetje hebberig van... Mensen ontvangen elke dag een berichtje over een leuke aanbieding als ze zich hebben aangemeld bij mijn Oriflame Beautygroep van Facebook. en tevens de nieuwe 3 wekelijkse brochure met alle producten. Natuurlijk ook een lekker uitprobeer monstertje bij elke bestelling. Ook de hand en voetencreme's van LR health and Beauty gaan goed! En ben zelf erg fan van de dag en nachtcreme's�?� Nog een paar weekjes, dan gaan we weer naar de Utrechtse Beautybeurs. Altijd leuk en ik ben benieuwd wat er weer langs komt aan nieuwe kleurtjes, en workshops.

lente 2019

Posted on April 25, 2019 at 3:50 PM Comments comments ()
Een paar weken geleden op de beauty trade beurs in Utrecht geweest met mijn dochter! Wat een leerzame gezellige en interessante beurs is dat. Heb een paar leuke workshops gevolgd en heb me verdiept in het stempeltechniek nailart. Heb hiervoor ook alles aangeschaft om jullie een leuke print te geven op één of meerdere nagels. Heb het inmiddels in de praktijk uitgevoerd en het werkt fantastisch. Heb ook de Orly / BC Nails stand bezocht, mijn groothandel waar ik tegenwoordig mijn producten bestel. Heel leuk eens kennis te maken met de mensen achter de schermen. Tevens daar kennisgemaakt met een nieuw product van Orly: de Builder... Een soort van nagelverlenger en verharder voor gellak. Zoals u ziet, de techniek staat niet stil in nagelland... Inmiddels neem ik zolang het duurt geen nieuwe klanten meer aan voor de avonduren. Deze zitten nagenoeg allemaal vol. De dagen gaan zich trouwens ook geleidelijk aan goed vullen... Per 1 juli heb ik een kleine prijswijziging ingevoerd.

Kerst 2018

Posted on December 4, 2018 at 3:35 PM Comments comments ()
De kerstcountdown is weer begonnen en ik zit de week voor kerstmis al helemaal vol... Zo fijn dat jullie vaste klanten al van te voren jullie afspraak hebben vastgezet, dit is voor jullie prettig, en voor mij ook! Het zou kunnen dat de behandelingen een paar minuutjes uitlopen in verband met een kerstglitter of iets dergelijks, maar ik probeer iedereen evenveel aandacht te geven, dus hiervoor graag jullie begrip. Uiteraard ligt er voor elke vaste klant weer een kleine kerstattentie klaar...

Wat een jaar!!!

Posted on August 26, 2018 at 2:40 PM Comments comments ()
En zo zitten we alweer in eind augustus van dit jaar... Wat heb ik het heerlijk druk, en wat een leuke nieuwe dingen, kleuren en klanten zijn er voorbij gekomen! Van de zomer, na mijn heerlijke vakantie op Kos, heb ik bij Ashley van AM Nailacademy weer leuke en leerzame workshops gevolgd. Gelijk weer nieuwe spulletjes meegenomen ook natuurlijk! Samenwerking aangegaan met de HoekscheWaardpas, een geweldig initiatief van twee jongeheren die de ondernemers en verenigingen hier willen stimuleren. Schaf de pas aan, en maak gebruik van de vele leuke acties van horeca, welzijn, salons en winkels in de buurt, steun je favoriete vereniging, en je hebt je pas er in no-time weer uit! Bij de eerste afspraak mét je HoekscheWaardpas ontvang je van mij 5 euro korting, en bij volgende afspraken krijg je een heerlijke korte handmassage met de heerlijke Orly handlotion... Dan ben ik ook partner geworden (dus ook verkooppunt) van LR Health and Beauty! Wat een heerlijke producten met zo'n hoge concentratie Aloë Vera, maar ook een fijne geurenlijn met eau de parfums voor dames én heren! Kom lekker een luchtje uitzoeken voor jezelf of als cadeau voor één van je geliefden... Testers van alle geuren heb ik in de salon! Mijn persoonlijke favoriet is Beauty Queen...Lekker bloemig, rozen en jasmijn en muskus, gecombineerd met frisse fruitige mandarijn...hmmm...50 ml voor 29,99 euro. En Santorini, een zalige klassieker, 50 ml voor maar 17,49 euro! Check www.NagelstudioMarina.lr-partner.com, en voor de producten www.lrworld.com. Juni en juli, trouwmaanden...heb weer aardig wat bruidjes blij zien worden van mooie nagels en daarna uiteraard van hun echtgenoten...All you need is love... En dan...als klap op de vuurpijl, heb ik al een voorproefje gezien van de nieuwe ORLY GELLAK HERFSTKLEUREN... Ze zijn zó trendy, hip, prachtig en gaaf dat ik ze alle zes in pre-order heb besteld (alsof ik er nog niet genoeg (85) had staan) Ze zijn nog niet uit, maar dat zal niet lang meer duren... Dus binnenkort....foto's volgen!!!

Nieuw in de salon

Posted on January 11, 2018 at 10:45 AM Comments comments ()
Vanaf januari 2018 hebben we de Orly Breathable nagellakserie. 18 superkleuren of een mooie glanzende doorzichtige lak, met toegevoegde arganolie en vitamine B5 en C. Het geeft de nagels een oppepper en het fijne ervan is dat deze lak geen base- of topcoat nodig heeft, dus lekker snel klaar. Ook kan u het zelf weer verwijderen met nagellakremover. In januari en februari betaalt u hiervoor incl een kleine manicure maar 15 euro in plaats van de gewone prijs 17,95 euro!!!

Vrijdag overdag open!!!

Posted on October 10, 2017 at 10:35 AM Comments comments ()
Vanaf heden is het zover! De salon is ook open op de vrijdag overdag! Zodoende hoef ik geen klantenstop in te voeren, maar kunnen er nog steeds nieuwe mensen de mooie Orly kleuren gellak komen proberen onder het genot van een lekker vers bakje koffie of thee...

workshop en update...

Posted on February 18, 2017 at 7:25 AM Comments comments ()
Alweer volop in het nieuwe jaar en lekker bezig mag ik wel zeggen... De workshop natural nails gedaan, en weer veel geleerd. In de praktijk heb ik het ook al meerdere malen mogen doen en alle klantjes waren enthousiast! De natural nails van BC blijft lang zitten en is prachtig van kleur en glans. Ook heb ik zes mooie nieuwe kleuren van HN nails gellak met een bijzondere samenstelling! Hierin zit iets van metaal en wanneer er met een magneetpen overheen gegaan wordt, krijgen we een fantastisch effect! Binnenkort meer hierover en natuurlijk foto's! Dan heb ik ook het nieuwste magazine van Orly ontvangen met de nieuwste lentekleurtjes van de gellak die binnenkort uit komen en oh...wat zijn ze GAAF! Pastelkleuren en nude-tinten...ik weet niet welke ik kiezen moet! Wellicht neem ik ze gewoon allemaal...

Update

Posted on December 18, 2016 at 6:25 AM Comments comments ()
Hier zo aan het einde van het nieuwe jaar nog even bijkletsen. Een hele lange tijd heb ik getwijfeld of ik dit allemaal wel moest gaan doen. Een complete opleiding, modellen zoeken om mee te nemen, salon inrichten en flyers en visitekaartjes verspreiden om nieuwe klanten te werven. Maar wat ben ik blij en trots dat ik het gedaan heb! Natuurlijk is elke start heel moeilijk. Soms heb je het idee dat het maar niet van de grond komt... Maar zo langzaamaan zie je het toch groeien, leuke, lieve en gezellige mensen aan je tafel, die elk toch wel een eigen smaak en ideeën hebben (nee, er is er geen één hetzelfde) . Dames die zo blij en tevreden naar huis gaan. Dan gaan ze praten en hun vriendinnen, moeders en tantes erover vertellen, en dan zie je ineens een groeispurt aankomen. Zeker nu met de kerstperiode ga ik de nagelklantjes tellen voor het eindejaars-vaste-klanten-presentje, en dan bloei ik van trots! Ik heb dit jaar veel nieuwe dingen geleerd, heb vele nieuwe kleurtjes aangeschaft en ik ben helemaal weg van de Lecenté glittertjes die op acryl én gellak gebruikt kunnen worden en op elke achtergrond een ander effect hebben... Dus elke keer weer een verrassing. Voor het komende jaar staan er weer wat leuke leerzame workshops op de planning bij Ashley van AM Nailacademy and supplies in Capelle aan den IJssel. Allereerst de workshop van het nieuwe merk acryl (BC) alwaar je een prachtige heel natuurlijke acrylnagel van kan maken...ben benieuwd en zit al te popelen... Dan uiteindelijk wil ik iedereen hele warme gezellige en mooie feestdagen toewensen. En een glanzend, gezond en gelukkig 2017! Ik hou jullie op de hoogte!

Rss_feed